Europese tour Monsieur Jacques

European Tour

European Tour

Eindelijk is het dan zo ver. De Europese tour van ‘s werelds beste levende standbeeld trapt af in Brussel. Monsieur Jacques (1956) ontving begin dit jaar uit handen van Christ the Redeemer de felbegeerde ‘living statue award’.  Ongetwijfeld zult u zich de beelden nog herinneren. Op vragen van journalisten verklaarde een geëmotioneerde Monsieur Jacques uit te zien naar de pleinen van Europa. Deze zomer is hij te vinden in 9 Europese steden, be there!

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>